Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕндритСулејмани 02705529.03.2008
2ЕрионБектеши 02947809.04.2008
3ДоанАхмет 02947925.04.2008
4ЕтникРаткоцери 02948023.05.2008
5ВиганАземи 02948130.04.2009
6КронРеџепи 02958729.03.2009
7АмирЛецај 02958813.04.2009
8ДинЕтеми 02958913.08.2008
9ЛекЛеши 02959122.02.2010
10УлиСефери 02959409.02.2010
11ЈонЈетиши 02959502.09.2011
12РронСаиди 02959924.02.2011
13АммарАлили 02960114.08.2010
14БледЈакупи 02960228.06.2010
15ФисникТочи 02967705.09.2008
16АндиНухији 02967807.12.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ