Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АртКасапи 02673116.11.2006
2ИдеалСелмани 02673204.10.2006
3ЕндритСулејмани 02705529.03.2008
4ЛедионЈетиши 02822001.05.2006
5ЕндритБектеши 02822126.10.2006
6ОмарБекири 02822219.07.2006
7ЕрионБектеши 02947809.04.2008
8ДоанАхмет 02947925.04.2008
9ЕтникРаткоцери 02948023.05.2008
10ВиганАземи 02948130.04.2009
11ШпатВренези 02957303.07.2007
12ЈонЕмини 02957401.06.2007
13ВисарВејсели 02957510.09.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ