Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДиједонСинани 02894625.07.2005
2АртКасапи 02673116.11.2006
3ЕнесМустафа 02822402.08.2005
4ЈуледРамани 02427503.07.2004
5АминШуки 02673824.03.2005
6АндиГаниу 02673020.04.2005
7ИдеалСелмани 02673204.10.2006
8ГентЈакупи 02673301.07.2005
9АрдианБуши 02673622.07.2005
10АмерШеху 02673906.10.2005
11АмарСинани 02822304.11.2005
12ЕмирХасанаговски 02767422.09.2004
13ЛедионЈетиши 02822001.05.2006
14ОмарБекири 02822219.07.2006
15ДинМемети 02957225.07.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДритонБушиПомошник тренер
2МухамедБушиСлужбен претставник
3ЕдонаКасапиЛекар
4НдеримНагавциТренер
5ЕрханРамаданСлужбен претставник
6ИлмиСејфулиТехнички раководител
7ДинШехуФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ