Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинРистевски 02885321.02.1996
2ЕлесаКамбери 02885625.08.2000
3АрбинРушити 02886118.06.2001
4ДиједонСинани 02894625.07.2005
5МухамедТачи 02888710.05.2003
6ЕмирханКаин 02766411.09.2002
7ПлатинЏеладини 02885915.10.2000
8ОливерТасков 02885408.05.1997
9ХристијанРистов 02885826.09.1987
10МаркоДујковиќ 02885714.02.1992
11ЖивкоМанасиевски 02886029.05.1991
12ФатјонРеџа 02775130.01.2001
13ЈуледРамани 02427503.07.2004
14ЕнсарАбдула 02885521.10.2003
15ГентЈакупи 02673301.07.2005
16АмарСинани 02822304.11.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КадриБелулиСлужбен претставник
2МухамедБушиСлужбен претставник
3ДритонБушиТехнички раководител
4ЈусуфКамбериСлужбен претставник
5ЕдонаКасапиЛекар
6МустафаЛиварекаСлужбен претставник
7НдеримНагавциПомошник тренер
8ЕрханРамаданТренер
9ИлмиСејфулиТехнички раководител
10ДинШехуФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ