Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НдеримНагавци 02767016.06.1995
2ЈасминМуминовиќ 02766901.06.2001
3ЈетмирЗекири 02789318.08.1996
4ЕдинИсмани 02767222.07.2001
5АрбинРушити 02766618.06.2001
6ЕмирханКаин 02766411.09.2002
7ИљмиСејфула 02767502.09.1999
8АндрејДанилов 02776911.12.2000
9ЕрнадАлилоски 02767301.03.1999
10ФурканИсмаили 02664115.09.2003
11ФатјонРеџа 02775130.01.2001
12ЈуледРамани 02427503.07.2004
13МеритонЖерка 02766810.05.2000
14ЕнсарАбдула 02565921.10.2003
15ЛејсонЗекири * МЗТ Скопје Уни Банка02782017.09.2001
16ЈованАлександровски * ТФТ Скопје02755005.10.2001
17ХусеинБајрам * Вардар02725819.01.2002
18ДанаилИванов * Вардар02725628.10.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВесарАхметиФизиотерапевт
2БлеронБакијиЛекар
3КавриБељуљиСлужбен претставник
4ЏенисБекириТехнички раководител
5МухамедБушиСлужбен претставник
6ДритонБушиТехнички раководител
7ЕдонаКасапиЛекар
8МустафаЛиварекаФизиотерапевт
9ФламурМициТехнички раководител
10НдеримНагавциПомошник тренер
11ЕрханРамаданТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ