Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НдеримНагавци 02767016.06.1995
2ЈасминМуминовиќ 02766901.06.2001
3ЕдинИсмани 02767222.07.2001
4АрбинРушити 02766618.06.2001
5ЕмирханКаин 02766411.09.2002
6ИљмиСејфула 02767502.09.1999
7АндрејДанилов 02776911.12.2000
8ДритонБуши 02766706.10.2002
9ЕрнадАлилоски 02767301.03.1999
10ФурканИсмаили 02664115.09.2003
11ФатјонРеџа 02775130.01.2001
12ЗејидТаири 02766525.06.2002
13ЈуледРамани 02427503.07.2004
14МеритонЖерка 02766810.05.2000
15ЕнсарАбдула 02565921.10.2003
16ЕмирХасанаговски 02767422.09.2004
17ЛејсонЗекири * Гостивар ад02750717.09.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлеронБакијиЛекар
2КавриБељуљиСлужбен претставник
3ЏенисБекириТехнички раководител
4МухамедБушиСлужбен претставник
5МустафаЛиварекаФизиотерапевт
6НдеримНагавциПомошник тренер
7ЕрханРамаданТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ