Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Плеј Оф

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НдеримНагавци 02767016.06.1995
2ЈасминМуминовиќ 02766901.06.2001
3ЕдинИсмани 02767222.07.2001
4АрбинРушити 02766618.06.2001
5ЕмирханКаин 02766411.09.2002
6АндрејДанилов 02776911.12.2000
7ЈуледРамани 02427503.07.2004
8МеритонЖерка 02766810.05.2000
9ЛејсонЗекири * МЗТ Скопје Уни Банка02782017.09.2001
10ЈованАлександровски * ТФТ Скопје02755005.10.2001
11ХусеинБајрам * Вардар02725819.01.2002
12ДанаилИванов * Вардар02725628.10.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВесарАхметиФизиотерапевт
2БлеронБакијиЛекар
3КавриБељуљиСлужбен претставник
4ЏенисБекириТехнички раководител
5МухамедБушиСлужбен претставник
6ДритонБушиТехнички раководител
7ЕдонаКасапиЛекар
8МустафаЛиварекаФизиотерапевт
9ФламурМициТехнички раководител
10НдеримНагавциПомошник тренер
11ЕрханРамаданТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ