Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БесарАхметиЛекар
2БлеронБакијиЛекар
3ДритонБушиТехнички раководител
4МустафаЛиварекаФизиотерапевт
5ФламурМициТехнички раководител
6НдеримНагавциТренер
7ЕрханРамаданПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ