Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АртКасапи 02673116.11.2006
2ЛедионЈетиши 02822001.05.2006
3ЕндритБектеши 02822126.10.2006
4ОмарБекири 02822219.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БесарАхметиЛекар
2БлеронБакијиЛекар
3ДритонБушиТехнички раководител
4МустафаЛиварекаФизиотерапевт
5ФламурМициТехнички раководител
6НдеримНагавциТренер
7ЕрханРамаданПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ