Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АртКасапи 02673116.11.2006
2ЕнесМустафа 02822402.08.2005
3Угур ЏанМехмед 02705423.01.2005
4АминШуки 02673824.03.2005
5АндиГаниу 02673020.04.2005
6ИдеалСелмани 02673204.10.2006
7ГентЈакупи 02673301.07.2005
8АрдианБуши 02673622.07.2005
9АмерШеху 02673906.10.2005
10АмарСинани 02822304.11.2005
11ЛедионЈетиши 02822001.05.2006
12ЕндритБектеши 02822126.10.2006
13ОмарБекири 02822219.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БесарАхметиЛекар
2БлеронБакијиЛекар
3ДритонБушиТехнички раководител
4МустафаЛиварекаФизиотерапевт
5ФламурМициТехнички раководител
6НдеримНагавциТренер
7ЕрханРамаданПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ