Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Чаир 2030

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛејсонЗекири * МЗТ Скопје Уни Банка02782017.09.2001
2ЈованАлександровски * ТФТ Скопје02755005.10.2001
3ХусеинБајрам * Вардар02725819.01.2002
4ДанаилИванов * Вардар02725628.10.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ