Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АрдитМехмед 02934511.08.1995
2ИванБалов 02886413.04.2000
3ДрагоСтојановиќ 02896124.10.2002
4ПандоВановски 02886331.03.2001
5МиодрагТодоровиќ 02896608.07.1997
6ДанчоКиров 02896419.04.2003
7СтефанДонаковски 02973023.06.1997
8ЕдиОсмани 02012103.03.2004
9ТарикПепиќ * ИБА Баскет02896515.04.2003
10ИванТодоровски 02896205.06.1998
11ФаикМифтари 02895921.12.1994
12ЈосифНаумоски 02896301.10.1999
13ВикторСаздановски 02886226.09.2000
14СтефанРистевски 02757109.09.2004
15ХристијанНастовски * МЗТ Скопје Уни Банка02872104.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЛиндиЈегениСлужбен претставник
2ВалонДеариТехнички раководител
3ЕнверМифтариТренер
4ФаикМифтариЛекар
5ФјолаМифтариЛекар
6СтеванчеТалескиФизиотерапевт
7МухамедТачиТренер
8ЛазарТодоровиќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ