Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлмирЕштрефи 02811230.09.2008
2СуфјанИсмаили 02811508.11.2008
3ЕгзонЦаколи 02886706.02.2008
4МеликКадриу 02912009.10.2008
5УкеЗенели 02955321.06.2010
6ФерханЏафери 02955517.02.2010
7УбејдРамадани 02955611.02.2010
8РигонЛесковица 02964904.08.2010
9ЕмирТаири 02978925.07.2009
10АфанУсеин 02979020.03.2009
11ИсаИбрахими 02979107.03.2008
12ФарукАсани 02979304.06.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ