Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БетимДода 02886605.08.2006
2АлмирЕштрефи 02811230.09.2008
3СуфјанИсмаили 02811508.11.2008
4РеџепАдили 02817210.09.2006
5ДастидДемири 02817413.11.2006
6ФурканСулејман 02819005.11.2006
7АдемиЈусуф 02819317.08.2006
8ШукриЕјупи 02819421.11.2007
9РонОсмани 02819520.05.2007
10ИбрахимШаини 02819716.03.2006
11АгонТуша 02829015.01.2007
12ИлСулејмани 02836524.06.2007
13ЈонСулејмани 02836424.06.2007
14БиљаљБаки 02886818.05.2007
15МеликКадриу 02912009.10.2008
16АземИсејни 02934628.10.2006
17ЕдмондАјдар 02934712.05.2009
18ДрилонШабани 02934826.01.2009
19СеркимЉатифи 02937628.03.2006
20ТаљхаЉазими 02950930.06.2006
21ГентСаиди 02951009.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариТехнички раководител
2ФаикМифтариТренер
3АмарШаинПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ