Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕдиОсмани 02012103.03.2004
2АндрејКрбалески 02757029.11.2004
3СтефанРистевски 02757109.09.2004
4ИсаБајрами 02671131.08.2005
5ФламурСалиу 02682318.04.2004
6ЈетонАмети 02811318.11.2005
7АрдитБајрами 02817326.04.2005
8ИбрахимШаини 02819716.03.2006
9СеркимЉатифи 02937628.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариТехнички раководител
2ФаикМифтариТренер
3АмарШаинПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ