Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АрдитМехмед 02777611.08.1995
2ИлијаСтамболџиев 02775421.03.1995
3ПандоВановски 02774331.03.2001
4БојанСтојаноски 02786828.12.1996
5МиодрагТодоровиќ 02785808.07.1997
6ЕлесаКамбери 02778525.08.2000
7КристијанСаздановски 02774701.07.1997
8АмарШаини 02772816.12.2002
9ФаикМифтари 02757221.12.1994
10ЈосифНаумоски 02788501.10.1999
11ВикторСаздановски 02774826.09.2000
12ЕнисРеџеп 02774515.04.1999
13КристијанПетровски 02757316.01.2000
14ЕлмединФекиќ 02756902.08.1998
15ВаљмирКакруки * Академија ФМП02751620.09.2000
16МухамедТачи * Вардар02560910.05.2003
17ЉубишаДимитровски * Академија ФМП02754025.02.2002
18АндрејНастовски * Црн Дрим Грин мобиле02754523.08.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДанилоАџаипСлужбен претставник
2ВалонДеариСлужбен претставник
3БлертаДехариЛекар
4ЕрканИсмаилиПомошник тренер
5ВлаткоЛукаровЛекар
6ЕнверМифтариПомошник тренер
7ФаикМифтариПомошник тренер
8МихаилНаумовскиТренер
9ЕраПајазитиПомошник тренер
10ФитимСулејманиТехнички раководител
11ШенолТахирЛекар
12АмарШаинТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ