Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГентианБитиќи 02819119.10.2007
2ИмериМиран 02819225.03.2008
3ШукриЕјупи 02819421.11.2007
4РонОсмани 02819520.05.2007
5АлбритГаши 02819616.01.2007
6АгонТуша 02829015.01.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариСлужбен претставник
2БлертаДехариЛекар
3ЕнверМифтариТренер
4ФаикМифтариПомошник тренер
5ЕраПајазитиПомошник тренер
6ФитимСулејманиТехнички раководител
7СтеванчеТалескиФизиотерапевт
8ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ