Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДионКрасниќи 02530218.04.2005
2ГентСаќипи 02531124.09.2005
3ИсаБајрами 02671131.08.2005
4ЈонНуредини 02686123.06.2005
5АлмирЕштрефи 02811230.09.2008
6ЈетонАмети 02811318.11.2005
7СуфјанИсмаили 02811508.11.2008
8ЈетонИсени 02817512.07.2005
9АрдитБајрами 02817326.04.2005
10ДастидДемири 02817413.11.2006
11ГентианБитиќи 02819119.10.2007
12ИмериМиран 02819225.03.2008
13АдемиЈусуф 02819317.08.2006
14РонОсмани 02819520.05.2007
15АлбритГаши 02819616.01.2007
16ИбрахимШаини 02819716.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариСлужбен претставник
2БлертаДехариЛекар
3ЕнверМифтариТренер
4ФаикМифтариПомошник тренер
5ЕраПајазитиПомошник тренер
6ФитимСулејманиТехнички раководител
7СтеванчеТалескиФизиотерапевт
8ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ