Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕдиОсмани 02012103.03.2004
2ЈасирАјети 02004507.06.2003
3АндрејКрбалески 02757029.11.2004
4МетинСаити 02531711.01.2004
5ФатјонСинани 02718513.01.2004
6СтефанРистевски 02757109.09.2004
7ФламурСалиу 02682318.04.2004
8ВаљмирКакруки * Академија ФМП02751620.09.2000
9МухамедТачи * Вардар02560910.05.2003
10ЉубишаДимитровски * Академија ФМП02754025.02.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ