Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

0

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КеитлинМатхеу03267011.05.1992
2СнежанаАлексиќ03332914.01.1989
3ИнаРашова03379121.10.1993
4МилицаЈовановиќ03309211.12.2003
5ЈованаРаденковиќ03309117.02.1991
6КристелТомас03322509.06.1996
7ЏејминЏонсон03333113.12.1995
8Џанае Раегина ШаринаКамп03333028.11.1997
9Ламоника ДенисеПлатер03337205.08.2000
10АјанаМазук03426124.04.1999
11АшиаМкКала03347426.04.2000
12ДаринаЧимева03346808.05.2001
13Јордан ЕринХавкинс03401405.08.1992
14Раника ХеленаГујтон03404502.06.1999
15ПаолаЈулеска Рамирез Теједа03404616.06.1998
16Дестини ДианнаТхомпсон03404702.07.1997
17Даниеа ЕлизабетхБарцлај03404812.06.1996
18ДоншаМеккало03420820.01.2000
19ДраганаЗубац03426806.03.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ