Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

0

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КеитлинМатхеу03267011.05.1992
2СнежанаАлексиќ03332914.01.1989
3ИнаРашова03379121.10.1993
4МилицаЈовановиќ03309211.12.2003
5ЈованаРаденковиќ03309117.02.1991
6КристелТомас03322509.06.1996
7ЏејминЏонсон03333113.12.1995
8КамбЏане03333028.11.1997
9Ламоника ДенисеПлатер03337205.08.2000
10ЉудмилаВолнианска03342229.01.2003
11АшиаМкКала03347426.04.2000
12ТашараЏефрис03347719.03.1999
13ДаринаЧимева03346808.05.2001
14Јордан ЕринХавкинс03401405.08.1992

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ