Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

0

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЃорѓеЏелетовиќ03298109.10.1993
2СтефанКрстајиќ03300513.03.1995
3РобертРикиќ03297629.04.1990
4Џексон РајанДубински03295417.03.1996
5НедимМустафица03300427.08.1991
6ЕјасуВорку03292618.10.1998
7Маск ТомасСмит Меквен03295628.01.1998
8МаркоБаковиќ03292522.02.1993
9ДушанТанасковиќ03292723.02.2001
10Седрик ЦезелРасел03292806.03.1999
11ГералдБлекшир03295328.04.1997
12Деандре Малик ГрегориТомас03299104.03.1999
13Јосеф ЕмануелРис03297425.10.1999
14КаилексСтефенс03297316.04.2000
15Шакур ЈеленДаниел03297509.06.1999
16Тире ЕсиасКорбет03300631.03.2000
17Диванте МоурисМофит03300814.12.1999
18Квентон ДарелДекоси03301908.08.1994
19Димитрик АлександарТрис03302002.05.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ