Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

0

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЃорѓеЏелетовиќ03298109.10.1993
2РобертРикиќ03297629.04.1990
3Џексон РајанДубински03295417.03.1996
4НедимМустафица03300427.08.1991
5Давид МајклХотон03302501.08.1991
6ЕјасуВорку03292618.10.1998
7Маск ТомасСмит Меквен03295628.01.1998
8ДавелРоби03405421.01.1996
9МаркоБаковиќ03292522.02.1993
10ДушанТанасковиќ03292723.02.2001
11МилошВранеш03295525.04.1995
12Јосеф ЕмануелРис03297425.10.1999
13КаилексСтефенс03297316.04.2000
14Шакур ЈеленДаниел03297509.06.1999
15Квентон ДарелДекоси03301908.08.1994
16Димитрик АлександарТрис03302002.05.1996
17Емир АцарСариоглу03302123.06.2005
18ЛангстонВертц03302606.12.1999
19Колин ЕдвардоксСлатер03426929.10.1997
20Џејлин КонелИнграм03316715.10.1997
21Кристофер ТомасОстен03317510.09.1998
22СамајеХајнес Џонс03349715.09.1996
23СтефанМијовиќ03369329.03.1995
24Матеус АлексСантана03388117.04.1996
25Елберт КларкМетјус03389603.10.1994
26Тирес Десен ТројВилијамс03395123.03.2000
27Тирон РоналдЛионс03400322.09.2000
28ЛазарДимовски03403614.11.2001
29Мајкл МошелоАндерсон03404901.01.2000
30Ледариос ДевонтеБревер03405024.09.1998
31Џон ЛарензФуџет03426728.11.1999
32Амир ДаишонКнајт03405230.04.1991
33Сардаар КадирКалхоун03405625.08.0199
34Џастин АронРобертс03420226.05.1998
35Бревин ТерелГаловеј03420613.12.1997
36ХарисДелалиќ03420924.04.1994
37Делазарус ЕдмионКејс03421010.11.1998
38Шакило КордероФритз03423817.10.1994
39Тим БрајанДалгер03427021.10.2000
40БраниславВујадиновиќ03427107.07.1997
41МиљанМарковиќ03427210.11.1992
42БрандонПен03427306.05.1990
43ЛукаДмитровиќ03427525.02.1994
44ЈованДурашевиќ03427403.01.1994
45Џон БенџаминГилон03427731.03.1994
46БалшаДраговиќ03427926.08.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ