Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

0

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АрсенијеВучковиќ03117516.08.1998
2ЃорѓеЏелетовиќ03221009.10.1993
3СтефанБалмазовиќ03221328.05.1989
4Лахлан ГордонАндерсон03035317.10.1997
5СтефанКрстајиќ03073813.03.1995
6НиколаМалешевиќ03193825.08.1989
7НиколаСилаџи03221207.04.1992
8БраниславЃекиќ00012.08.1991
9СветозарСтаменковиќ00028.10.1990
10НедимМустафица03221727.08.1991
11Давид МајклХотон03210501.08.1991
12Дастин БенисонВер03200812.04.1990
13СаметЈигитоглу00010.03.2004
14Џермејн КристоферБишоп00022.02.1997
15АндријаМарјановиќ03222014.01.1999
16ДушанЈузбашиќ03196408.06.1998
17Мајкл АнтониКефи03019817.02.1993
18СтрахињаМиќовиќ03020028.09.1992
19ТрентБатрик03035418.10.1998
20ЈуреПланиниќ03033218.03.2000
21Мајрон ТремајнГордон03057112.08.1997
22ЛувејнПипкинс00010.03.1996
23ГиоргиКорсантиа03048111.01.1998
24ЃорѓеМариновиќ03203910.03.2001
25ЕрикНотаге03068910.12.1994
26ЧарлсФалден03070522.12.1997
27СеадХаџифејзовиќ03066603.04.1989
28Јусуф БаширМохамед03044005.11.1998
29ЧендлерЏонс03071523.04.1998
30ДонтајКарутерс03066823.06.1995
31ЕфеБешок00023.04.1997
32ДуприМекбраер03092802.06.1995
33Кени АнтониКарпентер03145808.07.1996
34ИванГавриловиќ03194206.03.1996
35РамоРизвиќ03196520.09.1987
36ЏорданТакер00003.04.1998
37Маск ТомасСмит Меквен03198428.01.1998
38АлександарБурсаќ03200719.03.1995
39Кеандре ГериКук03201501.05.1997
40Елајџа ЏакариЏојнер03217801.05.1999
41Џошуа СтивенЏеферсон03202226.06.1998
42ХарисЧучовиќ03202323.02.1998
43Кахлон ДинтаеВитли03202406.07.1998
44ДоменБратож03202923.03.1993
45СамуелАдевунми03203718.01.1999
46ДагласЗакари Кортез03203825.07.1995
47Абдул МаликАбу03204216.09.1995
48Бредли Емека ОкОбиквели03215127.04.1998
49ДејанБјелиќ03215229.09.1990
50Рајан БредлиВрајт03220427.01.1987
51Ајсах ЏабреУмпиг03220925.03.1992
52НемањаЖигон03221103.01.1996
53НиколаШучов03221507.08.1995
54ДавелРоби03221821.01.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ