Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

0

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЃорѓеЏелетовиќ03298109.10.1993
2РобертРикиќ03297629.04.1990
3Џексон РајанДубински03295417.03.1996
4НедимМустафица03300427.08.1991
5Давид МајклХотон03302501.08.1991
6ЕјасуВорку03292618.10.1998
7ЈуреПланиниќ03389718.03.2000
8Маск ТомасСмит Меквен03295628.01.1998
9ДавелРоби03405421.01.1996
10МаркоБаковиќ03292522.02.1993
11ДушанТанасковиќ03292723.02.2001
12МилошВранеш03295525.04.1995
13Јосеф ЕмануелРис03297425.10.1999
14КаилексСтефенс03297316.04.2000
15Шакур ЈеленДаниел03297509.06.1999
16Квентон ДарелДекоси03301908.08.1994
17Димитрик АлександарТрис03302002.05.1996
18Емир АцарСариоглу03302123.06.2005
19ЛангстонВертц03302606.12.1999
20Алаин БернардЛуис03302825.01.1997
21Колин ЕдвардоксСлатер03426929.10.1997
22Џејлин КонелИнграм03316715.10.1997
23Кристофер ТомасОстен03317510.09.1998
24СамајеХајнес Џонс03349715.09.1996
25СтефанМијовиќ03369329.03.1995
26Матеус АлексСантана03388117.04.1996
27Елберт КларкМетјус03389603.10.1994
28Тирес Десен ТројВилијамс03395123.03.2000
29ЕлијанИфејех03399607.03.1997
30Тирон РоналдЛионс03400322.09.2000
31ЛазарДимовски03403614.11.2001
32Мајкл МошелоАндерсон03404901.01.2000
33Ледариос ДевонтеБревер03405024.09.1998
34Џон ЛарензФуџет03426728.11.1999
35Амир ДаишонКнајт03405230.04.1991
36Сардаар КадирКалхоун03405625.08.0199
37Џастин АронРобертс03420226.05.1998
38Бревин ТерелГаловеј03420613.12.1997
39ХарисДелалиќ03420924.04.1994
40Делазарус ЕдмионКејс03421010.11.1998
41Елијах ЈахиМилер03423210.06.1997
42Шакило КордероФритз03423817.10.1994
43Тим БрајанДалгер03427021.10.2000
44БраниславВујадиновиќ03427107.07.1997
45МиљанМарковиќ03427210.11.1992
46БрандонПен03427306.05.1990
47ЛукаДмитровиќ03427525.02.1994
48ЈованДурашевиќ03427403.01.1994
49Џон БенџаминГилон03427731.03.1994
50БалшаДраговиќ03427926.08.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ