Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

Водњански Лисици

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарКрџиќ 03288707.11.2003
2НиколаКацарски 03288607.11.2001
3КристијанРајковски 03288526.11.2004
4МилошКнежевиќ 03252311.10.2005
5КарлоДимевски 03246421.08.2006
6МаркоДимитровски 03246727.08.2006
7ФилипСтојановски 03282402.08.2006
8МариоВасилевски 03313416.08.2002
9БорјанПерковски 03252103.04.2007
10ЈаковЈосковски 03252607.04.2005
11МаркоГеоргиев 03277410.05.2006
12СтефанГеоргиевски 03288414.03.2006
13МартинИндов 03308225.09.2006
14ТеодорНановски 03247229.03.2007
15ГоранРистовски 03252519.06.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МирославЃорѓиевскиТренер
2ДаркоЗдравковскиТехнички раководител
3Ивица КлењовскиЛекар
4ХанкаМуса КостевскаТехнички раководител
5БојанСтојановскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ