Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Водњански Лисици

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КарлоДимевски 03246421.08.2006
2МаркоДимитровски 03246727.08.2006
3ФилипСтојановски 03282402.08.2006
4МаркоЕфремов 03252428.03.2007
5БорјанПерковски 03252103.04.2007
6ВладимирПанчевски 03252207.03.2006
7МаркоГеоргиев 03277410.05.2006
8СтефанГеоргиевски 03288414.03.2006
9МартинИндов 03308225.09.2006
10ТеодорНановски 03247229.03.2007
11ВикторТашевски 03247024.06.2006
12МеликРеџепи 03246828.02.2007
13НиколаГеоргиевски 03246903.05.2006
14МартинВладевски 03246626.05.2006
15Вилиам ФилипМачковски 03246518.06.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВлаткоВладичевскиПомошник тренер
2ДаркоЗдравковскиПомошник тренер
3РистеСтефановТренер
4БојанСтојановскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ