Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Вибас Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанРистовски 02854010.02.2006
2МаркоЈордановски 03060013.02.2008
3ВладимирКоцев 03060210.01.2008
4ПетарСтојановски 03005605.07.2007
5МатејМалов 03059015.07.2006
6ДамјанИлиевски 03060102.06.2008
7ТомасПејков 02853826.11.2006
8ЃорѓиСтефаноски 02853709.12.2007
9ДамјанАтанасовски 02854221.02.2006
10МариоКрстевски 02854425.09.2006
11ПетарПашоски 02854510.05.2007
12СергејНиколовски 02854615.12.2006
13СтефанАнтиќ 02854706.12.2007
14ДамјанГијев 02932815.06.2006
15ТеофанСолунчев 03059819.02.2008
16МаркоПендевски 03059119.09.2006
17ЛеонСотировски 03058824.07.2006
18ЛукаПлавјански 03059331.05.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладанкаДренковскаЛекар
2ВиолетаЗдраковиќТренер
3ГоранЗинзировскиСлужбен претставник
4АлександарИгњатовПомошник тренер
5ЃорѓиМилошевскиТехнички раководител
6МарјанПетревскиСлужбен претставник
7ДраганПецовПомошник тренер
8КатеринаСтевановаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ