Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Вибас Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоЈордановски 03060013.02.2008
2КристијанРистовски 03059501.09.2007
3ВладимирКоцев 03060210.01.2008
4ПетарСтојановски 03005605.07.2007
5ДамјанИлиевски 03060102.06.2008
6ФилипДамчевски 03059407.07.2008
7НиколаСтевков 02853304.02.2009
8МартинКрстевски 03059602.06.2008
9ДиноШаља 02853620.11.2009
10ЃорѓиСтефаноски 02853709.12.2007
11ПетарПашоски 02854510.05.2007
12СтефанАнтиќ 02854706.12.2007
13ТеофанСолунчев 03059819.02.2008
14АндрејИлиевски 03059217.10.2008
15ЈосифСтефанов 03016210.06.2009
16ЕлијанСтефановски 03059905.01.2007
17ЛукаПлавјански 03059331.05.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладанкаДренковскаЛекар
2ВиолетаЗдраковиќТренер
3ГоранЗинзировскиСлужбен претставник
4АлександарИгњатовПомошник тренер
5ЃорѓиМилошевскиТехнички раководител
6МарјанПетревскиСлужбен претставник
7ДраганПецовПомошник тренер
8КатеринаСтевановаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ