Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Вибас Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДраганНиколовски 02696212.07.2010
2ДимитарСпасовски 03371704.01.2011
3МатејХристов 02802325.10.2010
4МатејКитановски 03058227.09.2010
5ИанСтевков 03058717.10.2011
6НемањаГрујовиќ 03058619.09.2010
7ФилипЃорѓиевски 03388805.01.2010
8АрсенијМанов 03371409.02.2013
9КалинКрстевски 03371506.12.2010
10АндрејПетровски 03371603.02.2011
11БојанКрстевски 03371824.07.2010
12ФилипПешински 03371919.06.2011
13ДамјанТонески 03372004.04.2011
14ГорјанЕврушоски 03397322.10.2010
15ГораздГеговски 03399303.12.2010
16МихаилГеоргиев 03402420.11.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколаАрсиќФизиотерапевт
2ВладанкаДренковскаЛекар
3ВиолетаЗдравковиќПомошник тренер
4ГоранЗинзировскиСлужбен претставник
5АлександарИгњатовПомошник тренер
6МарјанПетревскиТехнички раководител
7ДраганПецовТренер
8ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ