Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Работнички 2018

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанТагарски * Ролинг 0803048629.08.2003
2ТеодорГудев * Ролинг 0803109604.10.2004
3ГораздВеличковски 03109826.03.2003
4НиколаАпостолски 03109519.07.2003
5МаркоТрипуноски 03048724.04.2004
6МилошКнежевиќ * Спарта03109411.10.2005
7МартинОровчанец 03048819.02.2004
8ФилипЧолаковски 02849916.03.2005
9БлагојВељковиќ 03069207.04.2003
10ФилипПетковски 03109916.09.2002
11АнгелСтојанов 02850223.06.2005
12ДаниелБалоски 02849714.06.2005
13ГораздМитев 03135810.08.2006
14ПетарБошалески * Работнички ад03049108.07.2004
15ВасилијСрбиноски * Работнички ад03049429.06.2004
16АндрејШошкиќ * Работнички ад03049227.04.2005
17МетинСаити * Работнички ад03048911.01.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндрејАпостолски ЛечиќТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ