Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Работнички 2018

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанГоцевски * Баскет Кам03349916.11.2004
2МаркоЦрнокрак 03257524.07.2006
3НиколаРоманов 03346921.12.2005
4МаксимТрајковиќ 03258504.04.2006
5ДаниелБалоски * Црн Дрим 00703346714.06.2005
6ГораздМитев 03135810.08.2006
7ДамјанПавловски 03257630.06.2007
8СтефанСапроновски 03267806.09.2007
9ЛеонидАнтовски 03257921.03.2006
10ДамјанМаѓероски 03258018.08.2006
11ДаворДеспотовски 03258412.11.2006
12ДарјанДимовски 03257312.06.2007
13ПетарБалабанов 03258711.03.2007
14МариоСимиќ 03337304.12.2007
15ВасилијСрбиноски * Работнички ад03298029.06.2004
16АлексејНешовиќ * Работнички ад03275502.09.2008
17МетинСаити * Работнички ад03048911.01.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ОливерТасковТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ