Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Работнички 2018

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоЦрнокрак 03257524.07.2006
2МаксимТрајковиќ 03258504.04.2006
3ГораздМитев 03135810.08.2006
4ДамјанПавловски 03257630.06.2007
5СтефанСапроновски 03267806.09.2007
6ЛеонидАнтовски 03257921.03.2006
7ДамјанМаѓероски 03258018.08.2006
8ДаворДеспотовски 03258412.11.2006
9ДарјанДимовски 03257312.06.2007
10ПетарБалабанов 03258711.03.2007
11БраниславДавитковски 03258102.12.2007
12МатејТрајковски 03257227.07.2006
13СтефанГрујоски 03258321.07.2007
14МаксимВаилупов 03257716.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ОливерТасковТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ