Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Хераклеа

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнѓелЛазаревски 03048431.07.2000
2АдријанМарков 03048525.02.2002
3НиколаПопов 03048329.01.2002
4ФилипДимовски 03196012.06.1998
5РаткоРизоски 02845826.10.1999
6АнтонГагачев 03021812.12.2003
7МихаилТрајковски 02845521.11.2002
8ПетарИлиев 03055819.07.2004
9СтефанБојаџиев 02915514.09.2003
10БраниславГулевски 02990516.01.1999
11БорчеКочовски 03055702.05.2004
12АрлиндМахмуди * Пелистер ад03067019.04.2002
13ДимитарСердаров * Пелистер ад03067305.08.2005
14СтефанЃорѓиевски * Пелистер ад03060421.10.2006
15ЛукаТодоровски * Пелистер ад03060627.04.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирБлажиќЛекар
2НиколаНиколовскиСлужбен претставник
3ЗоранПетковскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ