Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Запад

Хераклеа

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнѓелЛазаревски 03048431.07.2000
2АрлиндМахмуди 03324019.04.2002
3ЈованРистовски 03416811.09.2002
4АнтонГагачев 03021812.12.2003
5МихаилТрајковски 03324221.11.2002
6СтефанЃорѓиевски 03416721.10.2006
7АдмирМединов 03323918.11.2005
8ДавидЦветановски 03324130.09.2006
9БорчеКочовски 03055702.05.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирБлажиќЛекар
2НиколаНиколовскиСлужбен претставник
3ЗоранПетковскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ