Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарШтерјов 03401715.05.1986
2РенатоДимитриевски 03341817.10.1991
3РобертДимитриевски 03341717.10.1991
4НенадСтојановски 03340912.07.1996
5МарјанЈанески 03340826.02.1988
6ЃорѓиГеоргиевски 03341312.08.1998
7ЈованСтошиќ 03341220.03.2002
8БогданСтошиќ 03341120.03.2002
9АндрејДимковски 03341508.01.2005
10ФилипСтојановски 03341005.01.1997
11ЛукаСерафимоски 03341418.04.2005
12МилошЈовановиќ 03340701.09.2003
13ЛукаДимитриевски 03340629.06.2004
14ЃорѓиХристовски 03341620.08.2005
15АлександарКраљевски 03341922.03.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СнежанаЈовановскаЛекар
2МаријоЈовановскиЛекар
3ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
4МартинАтанасовскиПомошник тренер
5МаркоАтанасовскиЛекар
6МаринДокузовскиТренер
7АндрејМаџовскиСлужбен претставник
8ДаркоПетковскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ