Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарСпасовски 03076819.07.2006
2КирилПетковски 03076126.04.2008
3БогданГеоргиевски 03075921.09.2007
4ЛазарКузмановски 03075722.06.2007
5ЃорѓиКузмановски 03075622.06.2007
6ГлигорЦаневски 03075811.01.2007
7ДимитарКараскаковски 03076708.01.2006
8ЈаковМладеновски 03076027.04.2007
9СтефанПарауловиќ 03206808.10.2007
10ЈосипМилковски 03076217.03.2008
11ВладимирРистовски 03076602.03.2006
12МаркоДимковски 03076512.04.2006
13МатејТрајановиќ 02848531.07.2007
14ДаркоДодевски 03076918.06.2006
15МишаелСтојчевски 03206614.02.2006
16АлександарСтошевски 02964406.05.2007
17МатејСтефковски 03268716.06.2007
18МилошПетровиќ 02963401.04.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојаАнгеловскиФизиотерапевт
2МаркоАтанасовскиЛекар
3МартинАтанасовскиПомошник тренер
4АндрејБожиновскиПомошник тренер
5АндрејМаџовскиСлужбен претставник
6МилошНинковиќТренер
7ДаркоПетковскиТехнички раководител
8АлександарТушевскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ