Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејАнгелковски 03269729.01.2009
2КирилПетковски 03076126.04.2008
3БојанСтојиќ 03268820.05.2008
4ФилипОцепек 03269408.02.2009
5ЈосипМилковски 03076217.03.2008
6МихаилАнѓеловски 03273209.02.2010
7ПетарПетрушевски 03269523.03.2009
8ЛукаЃорѓевски 03269607.12.2009
9ГораздСпасовски 03076302.11.2008
10АндрејТасевски 03269316.10.2008
11АндрејДоневски 03268914.02.2008
12ГорјанЈакимовски 03076430.04.2008
13ТеодосијЛазаревски 03269001.04.2008
14ЛукаСтојановски 03269122.04.2008
15ЛукаИвановски 03269227.11.2008
16МаркоПетрушевиќ 03269801.01.2009
17СтефанМилковски 03270024.03.2009
18ДамјанРистовски 03298920.07.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојаАнгеловскиФизиотерапевт
2МаркоАтанасовскиЛекар
3АндрејБожиновскиПомошник тренер
4АндрејМаџовскиСлужбен претставник
5МилошНинковиќПомошник тренер
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7АлександарСпирковскиТренер
8АлександарТушевскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ