Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихаилАнѓеловски 03273209.02.2010
2ДавидЈовчевски 03289522.10.2010
3ЛукаЃориќ 03289927.01.2011
4ДарјанДимковски 03289725.01.2011
5ЛеонДодевски 03289411.08.2010
6АндрејАндоновски 03289312.09.2010
7ОгненАнгеловски 03289824.01.2011
8ТеоПавловиќ 03289213.06.2010
9АлекДоневски 03289104.03.2010
10КирилСпасовски 03290713.02.2012
11АнгелБојковски 03290005.03.2011
12МихаилДимковски 03289031.05.2010
13АлексСтојилковиќ 03290127.09.2011
14ДавидЈосевски 03290409.11.2011
15ВедранАврамовски 03290327.03.2010
16МаркоМладеновски 03290213.03.2010
17ТеофилПетковски 03289606.06.2010
18ПетарВеличковски 03431120.02.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МаријоЈовановскиЛекар
2ВојаАнгеловскиФизиотерапевт
3МартинАтанасовскиПомошник тренер
4ДаркоПетковскиТехнички раководител
5ДаркоПетковски СпејкоТренер
6АлександарСпирковскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ