Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанПешевски 03290602.03.2012
2ПавелЃорѓевиќ 03290814.05.2012
3БорјанПетрушевски 03290921.02.2012
4ЈованСимоновски 03291010.01.2013
5МатејДимковски 03291612.09.2012
6КирилСпасковски 03291229.08.2012
7АбединЕминовски 03291301.10.2012
8ХристијанНиколиќ 03291423.01.2013

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ