Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

ЖКК Работнички

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Летиција НоелКостиќ 03010208.01.2007
2МилаВиќентијевиќ 02951725.02.2009
3НинаСимјаноска 02951625.03.2007
4МагдаленаКрстева 02951525.10.2007
5ТамараАтанасовска 02951404.07.2007
6МиаАвиа 02969115.07.2010
7ЛеонаИваноска 02986931.03.2009
8БелаМанева 02987025.02.2008
9ЕваБадева 03004319.05.2010
10МилеуСхервоод 03013713.12.2007
11ИлинаГичевска 03105908.03.2010
12ТеонаРистовска 03107309.07.2009
13СтефанијаТрајковска 03143117.06.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганКлопчевскиЛекар
2ЕдинаМусаТренер
3АмдиМусаТренер
4ИлијаНиколовскиЛекар
5ТошеТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ