Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

ЖКК Работнички

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КалинаСтефановска 02952420.01.2011
2КалинаЈордановска 02952320.02.2011
3МашаТрифуновска 02952116.04.2011
4АнгелаКараманова 02952015.05.2011
5МиаАвиа 02969115.07.2010
6МатеаЛакс 03142917.07.2012
7МартаКепеска 03143219.11.2012
8ЈованаЃозинска 03143312.09.2012
9ДејанаСтојаноска 03223619.07.2012
10МашаЗатараковска 03223728.03.2012
11ЈанаТодоровска 03225919.06.2012
12МиаАзманова 03320305.09.2013
13ЕмаАзманова 03320205.09.2013
14ЈанаДимоска 03320023.08.2012
15ИванаЧакаровска 03320114.07.2012
16ДаријаСотир 03379227.01.2012
17АнаБуралиев 03392405.07.2013
18МиаРистовска 03392718.02.2013

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИгорКлопчевскиЛекар
2ДраганКлопчевскиЛекар
3АлександарКостадиновскиСлужбен претставник
4АмдиМусаТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ