Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

ЖКК Работнички

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КалинаСтефановска 02952420.01.2011
2КалинаЈордановска 02952320.02.2011
3КалинаВелјаноска 02952203.04.2011
4МашаТрифуновска 02952116.04.2011
5АнгелаКараманова 02952015.05.2011
6АњаИфковска 02951901.05.2013
7МоникаМладеновска 02951830.11.2012
8МатеаЛакс 03142917.07.2012
9МартаКепески 03143219.11.2012
10ЈованаЃозинска 03143312.09.2012
11МаријаЌупев 03168415.08.2012
12МихаелаБабиќ 03168515.01.2012
13МаријаТомановиќ 03168621.09.2012
14АндреаБогоески 03191620.07.2011
15ДејанаСтојаноска 03223619.07.2012
16МашаЗатараковска 03223728.03.2012
17ЈанаТодоровска 03225919.06.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганКлопчевскиЛекар
2АмдиМусаТренер
3ЕдинаМусаТренер
4ИлијаНиколовскиЛекар
5ТошеТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ