Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилНиколовски 02992609.06.1988
2НиколаКараколев 03024724.08.1987
3МарјанМладеновиќ 03032327.08.1987
4ДаркоСоколов 02839208.05.1986
5ХристијанТодороски * Соколи 193303024811.07.2004
6ТодорЗлатев * Борец Баскет02749030.12.2002
7АндрејЧадамов 02869211.04.2006
8ЛукаСтојановски 03017304.02.2000
9АлександарТодоровски 03201610.07.2000
10НиколаБојчев * Соколи 193303024621.08.2004

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанБалмазовиќ03221328.05.1989
2ЈуреПланиниќ03033218.03.2000
3ИванГавриловиќ03194206.03.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БошкоИлиевЛекар
2НиколаКаровскиСлужбен претставник
3ЕфремчеКујунџиевСлужбен претставник
4АтанасМаневПомошник тренер
5КирилНиколовскиТехнички раководител
6РазвигорРистовТехнички раководител
7ДраганРистовСлужбен претставник
8ГоранСамарџиевТренер
9ОрданчоТрајковФизиотерапевт
10ВанчоФилковскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ