Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколаКараколев 03295824.08.1987
2МарјанМладеновиќ 03295927.08.1987
3ДаркоСоколов 03295708.05.1986
4ХристијанТодороски * Мега баскет03024811.07.2004
5ТодорЗлатев 03296230.12.2002
6СтеванГлигоријевиќ 03296108.03.1997
7АндрејЧадамов * Борец Баскет02869211.04.2006
8НиколаБојчев 03024621.08.2004
9ОливерДвојаковски 03296026.01.1997
10ХристијанНесторовски 03050705.04.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Џексон РајанДубински03295417.03.1996
2Маск ТомасСмит Меквен03295628.01.1998
3ГералдБлекшир03295328.04.1997
4МилошВранеш03295525.04.1995

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БошкоИлиевЛекар
2НиколаКаровскиСлужбен претставник
3ЕфремчеКујунџиевСлужбен претставник
4АтанасМаневТренер
5КирилНиколовскиТехнички раководител
6РазвигорРистовТехнички раководител
7ДраганРистовСлужбен претставник
8МладенТодоровскиПомошник тренер
9ОрданчоТрајковФизиотерапевт
10ВанчоФилковскиСлужбен претставник
11ДаркоЦековПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ