Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејЧадамов 02869211.04.2006
2МатејБојковски 03051121.12.2006
3МартинАтанасов 03230420.03.2007
4ДавидКрстов 03050907.06.2006
5ЗлаткоМазев 02905923.02.2006
6ХристијанНесторовски 03050705.04.2007
7ПаноПановски 03084209.06.2007
8ВлаткоЃурев 02927904.11.2006
9БлагојСтојков 02928023.08.2006
10БошкоИвановски 02907019.12.2006
11СлавчеГеоргиев 03230518.06.2007
12ЗлаткоТомов 03137018.08.2007
13ЃорѓиГушев 03050825.03.2006
14РистоЛазаров 03050618.06.2007
15ЛазарДимов 03050130.07.2007
16ЛеонидКрстевски 03050203.04.2007
17НиколаТалески 03050320.12.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДаркоЦековТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ