Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ХристијанНесторовски 03050705.04.2007
2ПаноПановски 03084209.06.2007
3ЈованСтавров 03001913.01.2007
4СтефанСтаноев 02906802.01.2007
5ЈованЧолаковски 02906910.05.2007
6ПавелДимитрушев 03050412.11.2007
7ЗлаткоТомов 03137018.08.2007
8РистоЛазаров 03050618.06.2007
9РистеБукрлишев 03050530.04.2007
10АндрејСамарџиев 02955028.07.2009
11ЃорѓиКостов 03119525.05.2008
12ЛазарДимов 03050130.07.2007
13ЛеонидКрстевски 03050203.04.2007
14НиколаТалески 03050320.12.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДаркоЦековТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ