Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Албес

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлекЃорѓиевски 03098220.11.2000
2ДаркоЃорѓиевски 03197006.12.1998
3ОгненИвановски 03098425.11.1997
4РезартСаљиу 03117612.01.2001
5МартинИнгилизовски 03098925.12.2004
6ЕнисКаришиќ 03169707.06.2002
7БојанБогданоски 03098824.06.2000
8АндрејКрбалески 03098329.11.2004
9ЈасинИбиши 03098701.12.2003
10ФисникХазири 03169605.12.2004
11МирсадЈусуфи 03098618.12.2002
12АлмирИслами 03098519.11.2004
13ДиједонСинани * Чаир 2030 ад03148125.07.2005
14ДавидТодоровски * Баскет Кам03094824.10.2002
15МаликТачи * Чаир 2030 ад02998625.02.2006
16ГетоарКруезиу * Шкупи03117305.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФарукАвдијиСлужбен претставник
2СејфулаАдемиЛекар
3ФитимКруезиТренер
4СамиНебиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ