Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Запад

Албес

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1РеџепИслами 03363711.10.2001
2ДавудКовачи 03381720.05.2004
3БојанБогданоски 03363524.06.2000
4ЈуледРамани 03400103.07.2004
5ГораздИванов 03363609.01.2005
6ЖаркоДимов 03381619.07.2004
7ЕнсарАбдула 03397421.10.2003
8ЈасирХазири 03363928.09.2002
9ФисникХазири 03364005.12.2004
10ГетоарКруезиу 03364305.03.2006
11ЕрвинХаџија 03363312.06.2005
12АлмирИслами 03363819.11.2004
13МаркоСтојановиќ 03363415.07.2005
14НиколајФилипов * МЗТ Скопје Уни Банка03356122.05.2006
15ЛеонидМарочковски * Ангели02537612.08.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СејфулаАдемиЛекар
2СавеКостадиновскиЛекар
3СамиНебиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ