Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаЃоргиевска 03041722.10.2006
2ЕнеаСинани 03047711.07.2009
3НидаЕмини 03041814.06.2007
4СенаБиљали 03041920.03.2008
5ЛинаЕмини 02803719.08.2006
6АлидаСулејмани 02804018.03.2006
7ОлаАбдулахи 03206306.05.2007
8ФјолаОсмани 02804320.12.2006
9АлминаМустафи 02827015.07.2006
10ЕљаАрифи 02953002.01.2009
11АмелаАљити 02953120.02.2008
12ЕлизаАлији 02974128.02.2008
13БардхаБеџети 03042107.04.2009
14ДеборахАкики 03047623.11.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АбусБакиуФизиотерапевт
2БесартМухидиниПомошник тренер
3АлбионОсманиСлужбен претставник
4ЖаклинаСтојановскаТренер
5КасамФератиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ